Cufăr Căpșuni în Ciocolată Couleurs Royales

380,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cufăr Căpșuni în Ciocolată Couleurs Royales este un aranjament delicat și rafinat, pregătit special pentru Ea. În culori deosebite și elegante, ciocolata belgiană îmbracă fiecare căpșună proaspătă și le pregătește pentru a fi cadoul deosebit de oferit cu orice ocazie.  Florile proaspete alaturi de căpșunile scăldate în ciocolată belgiană formează un aranjament elegant, un dar unicat pentru o doamnă rafinată.

Cufăr Căpșuni în Ciocolată Couleurs Royales în nuanțe de mov, lila și crem este mereu un aranjament unicat. Dacă dorești o variantă personalizată pentru acest produs, te poți inspira din colecția prezentă chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Căpșunile sunt îmbrăcate în toate cele trei tipuri de ciocolată, neagră, cu lapte și albă. Tu poți alege să personalizezi acest produs așa cum iți dorești tu.

Produsul se poate livra doar în București sau Ilfov, iar pentru o variantă personalizată te rugăm să ne scrii pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro. De asemenea nu ezita să ne contactezi telefonic pentru a te sfatui împreună cu noi și pentru a-ți realiza cadoul potrivit.

Florile fiind proaspete pot fi diferite la momentul livrării comenzii, însă iți promitem că respectăm paleta cromatică. Alege să faci un cadou deosebit, pregătit special pentru fiecare comanda în parte și perfect de oferit pentru orice ocazie.

* Buchețelul mov din poză, prezent lângă acest cufăr, nu este inclus.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Căpșuni în Ciocolată Couleurs Royales”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *