Căpșuni în ciocolată Culori de Primăvară

240,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Căpșuni în ciocolată Culori de Primăvară este cutia cadou pregatită special pentru a sărbători venirea  primăverii. O cutie deosebită în care sunt așezate delicioasele căpșuni glasate în cea mai fină ciocolată belgiană. Culorile alese pentru acest aranjament sunt pastelate și diafane, iar detaliul de bază este margareta realizată manual din pastă de zahăr. Un desert și un cadou deosebit, perfect de oferit doamnelor și domnișoarelor din viața voastră. Și pentru că ne place să personalizăm fiecare produs în parte, pentru acest aspect ai mai multe opțiuni. Fie poți alege să modifici culorile, tipul de ciocolată folosit sau chiar poți opta pentru un plic în care așternem cuvintele tale dulci.

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea, iar aceasta se poate face doar în București sau Ilfov.

Acest produs a fost creat și realizat special pentru colecția destinată cadourilor pentru 1 și 8 Martie, însă este un aranjament perfect de oferit indiferent de ocazie.

Căpșuni în ciocolată Culori de Primăvară este un cadou diafan, gingaș și cu un gust divin, iar cea care îș primește în dar o să fie mai mult decât încântată.

Dacă dorești să te inspiri pentru personalizare sau poate să alegi o altă variantă, aici gășești o mulțime de alte propuneri:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată Culori de Primăvară”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *