Aranjament Căpșuni în Ciocolată Velours Rouge

900,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Velours Rouge este un cadou de lux creat special pentru Ea, cea care merită un deliciu rafinat. Peste 150 de căpșuni învelite în cea mai fină ciocolată belgiană sunt așezate și decorate cu atenție pentru acest cadou. Toate deliciile sunt decorate manual cu detalii și texturi diferite și sunt pregătite să facă parte dintr-un aranjament deosebit.

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Velours Rouge conține pe lângă delicioasele și parfumatele căpșuni un aranjament din flori alese special. Orhidee cu inflorescența mare, frezii parfumate și trandafiri de gradină, toate sunt alese special pentru un plus de rafinament și culoare. Topperul auriu se poate personaliza și poate avea mesajul tău personalizat pentru Ea. De asemenea, pentru că ne place să fim creativi, te invităm să creăm împreună cadoul personalizat pentru ea. Poți alege inclusiv culoarea diferită a cutiei și a detaliilor existente în acest cadou, însă trebuie să avem timp suficient pentru a putea avea produsele pe stoc. Orice produs din colecțiile noastre se realizează doar în baza unei comenzi confirmate și nu există pe stoc. Produsele folosite sunt mereu proaspete și sunt comandate special pentru fiecare cutie și aranjament în parte.

Produsul acesta se coamnda și se confirmă cu minim 72 de ore înainte de data la care dorești livrarea lui. De livrarea lui ne ocupăm chiar noi, iar aceasta se poate realiza doar în Bucrești și Ilfov.

Te invităm să vezi întreaga noastră colecție dedicată ei, de unde te poți inpira și de unde poși alege cadoul unic, realizat pentru cea dragă ție. https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată Velours Rouge”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *