Aranjament Căpșuni în Ciocolată Inimă Rouge

300,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Inimă Rouge este cutia elegantă în care așezăm fructele proaspete alături de florile proaspete de grădină. Un cadou deosebit, de fiecare dată unicat și personalizat pentru a fi darul perfect pentru Ea.

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Inimă Rouge este o idee de cadou pentru soție, iubită, mama sau chiar colega și prietena ta. Oricare ar fi ocazia, cutia cu căpșuni în ciocolată și flori proaspete este un cadou deosebit.

Toate fructele sunt îmbrăcate doar în ciocolată albă, chiar și cea roșie la bază este tot albă. Dacă dorești să folosim și altă ciocolată, cu lapte sau neagră, te rugăm să ne scrii aceste detalii la secțiunea note comanda după adaugarea produsului în coșul de cumpărături.

Florile pot fi diferite în funție de stocul disponibil la momentul livrării produsului, însă iți promitem că respectăm paleta cromatică. Dacă dorești să te inspiri pentru personalizarea acestui produs, aici găsești întreaga colecție: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Produsul se livrează doar în București și Ilfov, iar comanda se plasează cu minim 48 de ore înainte de data livrării. Alege să trimiți un cadou deosebit, realizat special pentru Ea, femeia specială din viața ta.

Căpșuni proaspete, ciocolată belgiană și flori parfumate, toate în aranjamentul cadou pregătit cu dedicare și grijă pentru atenție.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată Inimă Rouge”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *