Aranjament Căpșuni în Ciocolată Happy Birthday

300,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Happy Birthday este propunerea noastră pentru un cadou deosebit sau chiar pentru o altă variantă a tortului. Petrecerea ta merită un desert fresh, pregătit cu toată dragostea, un aranjament din căpșuni proaspete învelite în cea mai fină ciocolată belgiană.

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Happy Birthday are peste 35 de fructe proaspete și un topper cu mesajul perfect pentru petrecere. Dacă dorești personalizarea acestui produs, ai grijă să fie din timp plasată comanda pentru a fi sigur că iți putem realiza toate dorințele. Topperul se poate personaliza, însa pot eista costuri suplimentare.

În acest aranjment sunt căpșunile glasate în toate cele 3 tipuri de ciocolată, neagră, cu lapte și albă (cea albă se poate și colora). Dacă dorești doar un anume tip de ciocolată, ne poți menționa acest lucru. De asemenea, poți alege să personalizezi acest aranjament și te poți inspira chiar de aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești să fie gata și se poate livra doar în București și Ilfov.

Alege să ai un desert deosebit sau un cadou perfect pentru persoana draga ție. Nuanțele placute de roz pastel peste ciocolata albă și cea cu lapte sunt potrivite și crează un aranjament deosebit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată Happy Birthday”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *