Aranjament aniversar Căpșuni și Flori Formidable

680,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Aranjament aniversar Căpșuni și Flori Formidable este varianta noastră pentru tortul deosebit al petrecerii tale. Un con pe care așezăm peste 70 de căpșuni proaspete și îmbracate în cea mai fină ciocolată belgiană. Florile sunt cele care aduc rafinamentul și splendoarea acestui aranjament deosebit, pregătit să fie surpriza petrecerii.

Aranjament aniversar Căpșuni și Flori Formidable este un produs ce poate fi personalizat. Incepând cu topper-ul de culoare argintie, pana la nuanțele ciocolatei belgiene, toate se pot modifica. Florile sunt proaspete și pot fi alese în funcție de dorințele tale, iar noi te sfatuim pentru ca alegerea să fie cea potrivită. Pentru mai multe detalii și variantele de personalizare, nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro.

Produsul se comanda cu minim 72 de ore înainte de data la care se livrează, iar acesta se poate livra doar în București și Ilfov. Varianta prezentă în imagine este un con de dimensiune medie, iar pentru o variantă mai mare sau mai mică ne poți contacta și împreună găsim soluția potrivită ție.

Pentru personalizare te poți inspira din produsele prezenta în această colecție:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege ca în locul tortului clasic să ai un astfel de desert spectaculos, pregătit și personalizat special pentru tine!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament aniversar Căpșuni și Flori Formidable”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *