Aranjament Aniversar Căpșuni în Ciocolată Curcubeu

260,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Aniversar Căpșuni în Ciocolată Curcubeu este varianta unui tort vesel, perfect pentru orice tip de ocazie. În culorile curcubeului, toate căpșunile sunt îmbracate în cea mai fină ciocolată belgiană și sunt desertul fresh pentru petrecerea ta.

Aranjament Aniversar Căpșuni în Ciocolată Curcubeu poate fi cadoul pentru copii sau poate fi chiar tortul aniversar al petrecerii. Peste 35 de căpșuni sunt îmbrăcate în ciocolată belgiană și sunt pregătite în culorile curcubeului vesel.

Bineînțeles că acest produs poate fi personalizat și poate fi desertul tău așa cum îți dorești, iar pentru acest lucru ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie un email.

Produsul se comandă cu minim 48 de ore înainte de data la care doriți livrarea sau ridicarea. Acesta se poate livra doar în București și Ilfov. Te invităm să vizualizezi întreaga colecție destinată copiilor chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/ De aici te poți inspira și crea propriul tău produs personalizat, creat special pentru copilul tău.

Mesajul si literele se pot personaliza, inclusiv pot fi realizate în alte culori. Fiecare produs din colecția noastră este creat în baza unei comenzi confirmate, fiecare fiind unic și realizat special pentru tine.

Alege un desert fresh, perfect pentru copii și personalizat așa cum iți dorești.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Aniversar Căpșuni în Ciocolată Curcubeu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *