Cutie Căpșuni în Ciocolată Unicorn Rose

140,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolată Unicorn Rose este cutia cu 14 căpsuni magice in forma frumoaselor creaturi și alte 6-7 căpșuni mai mici pentru completarea perfectă. Nu există copil să nu adore aceste făpturi magice și mai ales atunci când sunt și desertul lor preferat, căpșunile parfumate.

Cutie Căpșuni în Ciocolată Unicorn Rose este perfectă pentru cei mici, fiind un desert usor, căpșunile proaspete și răsfățate în cicocolată albă belgiană. Fie că alegi să le oferi cadou sau pur si simplu pentru o degustare acasă alaturi de cei mici, aceste delicii sunt mereu la fel de vesele.

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești comanda, iar acesta se livrează doar în București și Ilfov. De asemenea poți alege să personalizezi produsul sau să adaugăm un mesaj personalizat și așezat într-un plic.

Avem și o variantă mai mică a acestei cutii pe care o poți gasi aici:https://www.joviebelle.ro/magazin/colectia-cadouri-pentru-ea/capsuni-in-ciocolata-unicorni-fabuleux/

Da, noi credem în unicorni și în puterea lor magică pe care o pot aduce la petrecerea celor mici. Alege un desert rafinat, deosebit și pregătit special pentru cei mici.

Cutia cu căpșuni în forma unicornilor atât de îndrăgiți de cei mici este deliciul perfect pentru o petrecere tematică sau chiar pentru a fi oferită cadou.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolată Unicorn Rose”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *