Cutie Căpșuni în Ciocolată Sistemul Solar

85,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolată Sistemul Solar este cadoul perfect pentru cei mici care iubesc misteriosul Univers și planetele acestuia. Descoperă varianta dulce și colorată a Sistemului Solar, pregătite special pentru a fi cadoul sau desertul petrecerii copilului tău.

Fiecare planetă este realizată manual din pastă de zahăr și așezată pe fiecare căpșună în parte. Fructele proaspete sunt mereu deliciul celor mici, dar atunci când sunt răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană, plăcerea este și mai mare.

Cutie Căpșuni în Ciocolată Sistemul Solar are 9 capșuni delicioase, glasate în ciocolată din toate cele trei feluri, neagră, cu lapte și albă. Decorul este inpirat din stelele sistemului Solar, toate ca deliciul să fie unul pe masura așteptărilor.

Poți alege să personalizezi produsul și te poți inpira chiar de aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/.  Copiii merită cel mai bun desert, unul răcoritor și cât se poate de sănătos, astfel că alegerea acestei cutii este una potrivită.

Alege un desert fresh, delicat și personalizat pentru petrecerea copilului tău. Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data livrării sau a ridicării acestuia și se poate livra doar în București sau Ilfov.

Pentru mai multe întrebări sau informații nu ezita să ne contactezi telefonic sau să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolată Sistemul Solar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *