Aranjament Căpșuni în Ciocolată Planete NASA

300,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Planete NASA este desertul personalizat tematic și potrivit pentru orice tip de ocazie. Poate fi desertul ce înlocuiește tortul clasic aniversar, fiind un desert recomandat pentru copii.

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Planete NASA conține peste 35 de capșuni învelite în ciocolată belgiană. Acestea au luat forma planetelor din Sistemul Solar și sunt pregătite să îndulcească toți invitații petrecerii tale. NASA, o companie care studiaza întreg Universul nostru, a fost mereu o fascinație pentru cei mici. Ne place să personalizăm fiecare produs, fiind realizat și bazat pe dorințele copilului tău. Te invităm să vizualizezi întreaga noastră colecție de unde te poți inspira chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorețti livrarea sau ridicarea acestuia. De livrarea lui ne ocupăm personal, fiind realizată doar în București și Ilfov.

Pentru mai multe detalii despre produs sau despe cum poate fi personaliza, te invităm să ne contactezi. O poți face pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Recomandăm acest produs pentru o petrecere tematică sau poate fi chiar un cadou perfect pentru un copil pasionat de NASA. Alege un desert potrivit și recomandat pentru copii, personalizat cu mare atenție.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată Planete NASA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *