Pachet Cadou personalizat CRĂCIUN DE POVESTE

275,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Pachet Cadou personalizat CRĂCIUN DE POVESTE, o propunere inedită pentru darul oferit cu ocazia celei mai frumoase sărbători din an. Acest pachet cadou conține un aranjament realizat din căpșuni în ciocolată, zmeură și mure, personalizat tematic, iar alaturi este un glob de sticlă cu un mesaj.

Produsul se poate personaliza în mai multe variante, iar pentru acest lucru este nevoie de minim 72 de ore înainte de confirmarea comenzii finale. Ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Pentru a comanda o cantitate mai mare, avem nevoie de cel putin 5 zile înainte de confirmarea comenzii finale. În perioada sărbătorilor de iarnă totul se aglomerează și durează mai mult decât de obicei, astfel că plasarea comenzii din timp iți asigură realizarea acesteia în cele mai bune condiții.

Pachet Cadou personalizat CRĂCIUN DE POVESTE este cu siguranță o variantă perfectă pentru cadourile corporate sau chiar pentru familie, însă acesta poate fi și desertul pentru masa festivă și decorațiunea personalizată din brad.

Fie că alegi să schimbi culorile aranjamentului sau mesajul globului pentru bradul de Crăciun, orice idee poate prinde contur în atelierul nostru magic.

Alege să trimiți un cadou deosebit, unicat și mereu pregătit să impresioneze destinatarul. De livrarea acestuia ne ocupăm chiar noi, în București sau în apropierea acestuia. Poți găsi mai multe variante și propuneri chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Cadou personalizat CRĂCIUN DE POVESTE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *