Pachet Cadou Delicii pentru Crăciun

125,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Pachet Cadou Delicii pentru Crăciun este propuenerea noastră pentru varianta unui dar personalizat pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Crăciunul este momentul în care alegem să trimitem celor dragi cadouri deosebite, iar această variantă este perfectă pentru această ocazie. Cadoul conține o cutie în care așezăm 9 căpșuni îmbrăcate în ciocolată, decoarte tematic pentru Crăciun, iar alături este un glob personalizat.

Pachet Cadou Delicii pentru Crăciun se poate personaliza cu logo-ul companiei tale, pregătit special pentru partenerii sau angajații tăi. De asemenea, acest cadou poate fi potrivit pentru a trimite cuiva drag un mesaj dulce și o amintire perfectă pentru bradul de Crăciun.

COmanda se realizează cu 72 de ore înainte de data la care dorești livrarea, iar produsele se lucrează manual, nefiind nimic pe stoc într-un timp mai scurt. Dacă totuși există o urgență, te rugăm să ne contactezi telefonic și împreună să găsim o soluție potrivită.

Acest produs este disponibil doar pentru livrare în București, iar dacă dorești să îl personalizăm, te invităm să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro.

Pentru a te inspira sau pentru a găsi o altă variantă potrivita pentru cadoul special de Crăciun, te invităm aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/

Alege să trimiți un cadou personalizat, cu un gust rafinat și un mesaj în cea mai frumoasă formă, globul pentru bradul de Crăciun.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Cadou Delicii pentru Crăciun”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *