Pachet Cadou Bucurie de Crăciun

215,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Pachet Cadou Bucurie de Crăciun ți-l propunem pentru darurile personalizate, oferite celor dragi sau partenerilor de afaceri. Pachetul conține o cutie în care așezăm 20 sau 25 de căpșuni îmbrăcate în ciocolată belgiană, decorate tematic, iar lângă avem un glob din sticla, personalizat. Culorile, detaliile, fructele sau chiar mesajul de pe glob se pot personaliza. De asemenea, putem adauga logo-ul companiei tale, culorile sau chiar un mic detaliu realizat din pastă de zahar. Globul de sticlă se poate personaliza și el, însă avem nevoie de cateva zile pentru a pregăti astfel de comenzi.

Pachet Cadou Bucurie de Crăciun este o alegere perfectă pentru a fi oferit cu ocazia celei mai frumoase sărbptori ale anului. Fie că îl oferi angajaților, partenerilor de afacere sau chiar celor dragi din familie, acest cadou nu dezamăgește. Culorile, ciocolata, detaliile tematice, mesajul de pe glob sunt personalizabile, astfel că așteptăm ideile tale. Ne poți contacta pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți suna oricând.

De asemenea, în colecția noastră găsești mai multe variante și propuneri și te poți inspira chiar de aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/

Alege să trimiți un cadou cu un gust divin, personalizat tematic și un glob special pregătit pentru un brad de Crăciun epic. Alege cadourile personalizate Jovie Belle!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Cadou Bucurie de Crăciun”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *