Căpșuni în ciocolată LA VIE EN ROSE

280,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Căpșuni în ciocolată LA VIE EN ROSE, cutia în care așezăm desertul rafinat, ușor de mâncat și aranjamentul de flori proaspete si înmiresmate. În diferite nuațe de roz, accente de auriu si perle fine albe, căpșunile sunt micile bijuterii ce pot fi savurate înghițitură după înghițitură. Și pentru că ne place să realizăm cadouri deosebite și mai ales unicat, florile proaspete vin să întregească produsul și să iîl pregătim pentru a impresiona.

Căpșuni în ciocolată LA VIE EN ROSE este cadoul pregătit cu răbdare, grijă și atenție la detalii, iar tu poți alege să îl personalizezi așa cum dorești sau cum consideri. Pentru o variantă personalizată, te rugăm să ne scrii un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea, iar acest serviciu este disponibil doar pentru București sau în apropierea acestuia. Culorile sau florile pot fi diferite și nu pot fi identice, iar acest aspect îl stabilim în urma confirmării comenzii. De asemenea numărul căpșunilor în ciocolată poate să difere, acest lucru fiind influențat de dimensiunea acestora.

Dacă dorești să te inspiri și să creezi un cadou personalizat pentru persoana dragă ție, accesează link-ul acesta: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată LA VIE EN ROSE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *