Cupcakes Lebada

135,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cupcakes Lebada sunt briosele elegante, diafane si cu detalii alese cu grija si atentie pentru o petrecere tematica. Aceste produse au fost parte dintr-un Candy Bar tematic, unde produsele au fost alese in functie de culori si detalii.

Cupcakes Lebada se poate comanda minim in cutie de 9 briose sau pot fi parte dintr-un candy bar pentru botezul fetiteti tale. Cu baza din vanilie, bucati de ciocolata belgiana, crema de unt swiss si detalii realizate manual, aceste delicii sunt varianta potrivita pentru petrecerea ta.

Daca doresti o varianta personalizata sau o oferta pentru un candy bar tematic, ne poti scrie ideile tale pe adresa de email comenzi@joviebell.ro. Asteptam sa ne provoci creativitatea si dragostea pentru deserturi, iar noi promitem sa nu dezamagim.

Pentru alte variante personalizate, te invitam sa vezi colectia candy bar-urilor noastre chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/

In cutie de 9 bucati, briosele cu elegantele lebede sunt un cadou potrivit sau desertul perfect pentru petrecerea tematica. Produsul se comanda cu minim 48 de ore inainte de data la care doresti livrarea lor. Serviciul este disponibil doar in Bucuresti si Ilfov. Produsul se poate personaliza, de la figurina, la alegerea culorilor sau chiar a tipului de briosa. Asteptam sa ne spui dorintele tale, iar noi le transformam in cea mai dulce varianta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cupcakes Lebada”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *