Cadou Cană I am Your Valentin

140,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cadou Cană I am Your Valentin este aranjamentul cu delicioasele căpșuni glasate în cea mai fină ciocolată belgiană, special realizata pentru această sărbătoare.  Fiecare căpșună are parte de toată atenția noastră și este personalizată pe masura aceste tematici. Aranjamentul conține căpșuni proaspete glasate în ciocolată din toate cele trei tipuri: cu lapte, ciocolată albă și ciocolată neagră. Decprul este unul preșios, de la foiță de aur pană la perluțele inimioară, iar mesajul de pe inima centrală este pictat manual. Dea semenea, mesaul poate fi personalizat în funție de dorințele tale, astfel că ne poși scrie pe adresa comenzi@joviebelle.ro.

Comanda acestui produs se poate face cu minim 48 de ore înainte, însă pentru urgențe, te sfătuim să ne contactezi telefonic. Poți opta pentru serviciul de livrare, disponibil doar în București și Ilfov.

Dacă dorești să personalizezi acest produs, cel mai bine este să ne auzim telefonic și să  ne sfătuim împreună pentru realizarea cadoului perfect.

Cadou Cană I am Your Valentin este un deliciu perfect de savurat în doi, iar bucuria obiectului care ramâne ca amintire este și mai mare. Alege să faci un cadou deosebit, realizat manual cu grijă și rabdare, produs special pregătit doar în această perioadă a anului. Cana se afla în 3 modele diferite, disponibile toate în această categorie de produse, iar pentru personalizare te poți inspira de aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Cană I am Your Valentin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *