Joben Căpșuni în Ciocolată Gentilhomme

280,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Joben Căpșuni în Ciocolată Gentilhomme este aranjamentul realizat pentru El, iubitorul de ciocolată și al desertului rafinat. Un joben in care așezăm fructele proaspete, îmbrăcate într-un strat generos de ciocolată belgiană, pregătit să fie cadoul perfect.

Barbatul este un mare iubitor al ciocolatei, dar un domn o să aprecieze cu adevărat acest cadou unic. Căpșuni în ciocolată, fructe de padure și exotice, sunt cele ce creează un aranjament spectaculos.

Joben Căpșuni în Ciocolată Gentilhomme are peste 35 de capșuni la care se adaugă și celelalte fructe, iar piesa centrală este sticla de Jagermeister. Toate aceste detalii se pot personaliza, de la alegerea ciocolatei, la culori sau chiar mini sticluța de alcool din centru. Pentru o variantă personalizată ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro

Produsul are nevoie de 48 de ore pentru a fi realizat, iar livrarea acestuia se poate face în București sau Ilfov.

Dacă dorești să te inpiri pentru a crea un cadou personalizat, aici găsești mai multe variante și propuneri: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Cadoul este potrivit pentru sotul, iubitul sau prietenul din viața ta pe care îl apreciezi și căruia dorești să îi trimiți un gând bun. Alege un cadou deosebit, cu un gust divin și care este pregătit să impresioneze.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joben Căpșuni în Ciocolată Gentilhomme”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *