Tabletă Ciocolată Artizanală L’amour

70,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Tabletă Ciocolată Artizanală L’amour este un vis dulce cu texturi diferite și un gust care o să fie apreciat încă de la prima gustare. Fiecare detaliu este realizat individual din ciocolată alba, nragră sau cu lapte, iar textura este dată de fisticul crocant și crispy din ciocolată Callebaut. Este un produs mereu unic, fiind realizat manual, niciodată nu o să fie la fel, iar detaliile prezente sunt cele ce fac din acest produs un desert rafinat și deosebit.

Baza tabletei este din ciocolată cu lapte, iar detaliile sunt realizate din ciocolată albă și neagră. Toate acestea se pot personaliza, atât culorile cat și alegerea ciocolatei, toate ca produsul să fie unul special realizat pentru tine.

Iubim ciocolata și magia pe care aceasta o poate aduce în viețile noastre, iar cu ea putem să realizăm produse personalizate până la cel mai mic detaliu. Pe lângă tableta de ciocolată artizanal realizată, poți adăuga un plic cu un mesaj personalizat pentru cel ce primeste acest cadou. Tabletă Ciocolată Artizanală L’amour are nevoie de 48 de ore pentru a fi realizat, iar livrarea acestuia se poate face in București sau în ilfov.

Dacă dorești să adaugi sau să te inpiri din colecția noastra, aici poți vizualiza mai multe produse: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Dacă ai o idee sau dorești să realizăm un produs personalizat, ne poți scrie pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Ne plac provocarile și ne place să fim partași la momentele tale fericite, astfel că așteptăm provocarea ta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tabletă Ciocolată Artizanală L’amour”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *