Cutie Ciocolată MÉLANGE DE FRUITS

(O recenzie client)

150,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Ciocolată MÉLANGE DE FRUITS este propunerea noastră pentru desertul perfect indiferent de anotimp și potrivit pentru orice tip de ocazie. Dacă iubești fructele proaspete si ciocolata rafinată belgiană, atunci această variantă este una perfectă.

Cutie Ciocolată MÉLANGE DE FRUITS conține un mix adaptat în funție de preferințele fiecăruia, iar numărul de bucăți poate fi mai mare dacă fructele sunt ceva mai mici. Există și posibilitatea ca smochinele să fie cu stoc epuizat la momentul plasării comenzii, astfel că este necesară o confirmare din partea noastră. De asemenea poți opta ca fructele să fie altele decât cele din imagine, însă acest lucru se poate face împreună cu echipa noastră. Ciocolata este de 3 feluri, albă, cu lapte șă neagră, însă tu poți alege sa fie cea pe care o preferi tu sau cel/cea care primește aceasta cutie cadou.

Pentru mai multe detalii și informații ne poți scrie pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Și pentru că ne place să credem că oferim servicii de calitate, te invităm să optezi pentru varianta de livrare la domiciliu sau chiar cea de tip surpriză pentru cei dragi ție.

În portofiliul nostru găsești mai multe variante pe care le poți vizualiza chiar aici:  https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea.

Produsul se poate realiza doar pe bază de comandă și se poate livra doar in București sau în apropierea acestuia. Te invităm să guști din lumea noastră dulce și parfumată, din deserturile pregătite cu drag și dragoste.

 

1 recenzie pentru Cutie Ciocolată MÉLANGE DE FRUITS

  1. Ioana S. Pavel

    Păcat că am la dispoziție numai 5 stele, pentru că i-aș fi oferit… 1000! Cam atât de încântată sunt de aceste cutii cu fructe trase în ciocolată belgiană! Sunt absolut delicioase, mirifice, curcubeu pe verul gurii și îmi stă mintea numai la ele, aș putea servi zilnic!…
    Le recomand cu maximă încredere, trebuie să le încercați și voi!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *