Cutie căpșuni în ciocolată Ziua Îndrăgostiților

75,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie căpșuni în ciocolată Ziua Îndrăgostiților, cadoul perfect pentru persoana iubită și perfect de savurat cu ocazia acestei sărbători. Așezăm 9 căpșuni proaspete și delicioase pe care le răsfățăm în cea mai fină ciocolată belgiană. Mesajul I Love You poate fi personalizat și putem adauga chiar inițiale sau alte detalii.

Cutie căpșuni în ciocolată Ziua Îndrăgostiților conține cele 9 căpșuni glasate în toate cele 3 tipuri de ciocolată, cu lapte, albă și neagră. Tu poți alege să personalizezi atât mesajul, cat și tipul de ciocolată sau detaliile prezente.

De asemenea poți alege să ridici personal produsul sau să ne ocupăm noi de livrarea acestuia. Comanda se realizeaza cu 2448 de ore înainte, iar livrarea se poate face doar în București și Ilfov.

Dacă totuși nu te-ai hotărât, te poți inspira din colecția prezenta aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/.

Alege un cadou personalizat, realizat special pentru această sărbătoare și bun de savurat în doi. Căpșunile în ciocolată sunt un deliciu și desertul perfect pentru sărbatoarea iubirii. Lângă un pahar de prossecco sau chiar șampanie, deliciile acestea se potrivesc de minune. Un cadou cu un gust divin, delicios, potrivit pentru voi doi și cu un mesaj ce poate fi personalizat în funție de dorința ta.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie căpșuni în ciocolată Ziua Îndrăgostiților”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *