Cutie Căpșuni în ciocolată TRICOLOR

65,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 23 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în ciocolată TRICOLOR este desertul personalizat, dulce și bun, pregătit special pentru aniversarea steagului românesc. Această cutie aniversară este perfectă pentru a fi oferită cadou cu ocazia zilei de 1 Decembrie și poate fi personalizată chiar cu logo-ul companiei tale.

Cutie Căpșuni în ciocolată TRICOLOR conține 9 delicii personalizate tematic și sunt așezate cu grijă și atenție în cutia aniversară. Pentru o variantă personalizată, te rugăm să ne scrii pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro sau să ne contactezi telefonic. Împreună putem găsi varianta perfectă pentru cadoul tău personalizat. Acest cadou se poate livra în București sau în apropierea acestuia, iar comanda se realizează cu 24-48 de ore înainte de data livrarii.

Căpșuni proaspete, ciocolată belgiană, detalii tematice, toate sunt create special pentru cadoul aniversar potrivit steagului românesc.

Și pentru că ne place să personalizăm produsele noastre, te invităm să vezi colecția noastră de cadouri de unde te poți inpira :https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-pachete-cadouri-sarbatori/

Această cutie se poate realiza în mai multe variante ca dimensiune si culori, astfel că te invităm să ne scrii și să ne provoci creativitatea și imaginația. Alege să trimiți un cadou deosebit, personalizat și perfect de oferit cu ocazia aniversării steagului national românesc.

Poți alege dintr-o mulțime de variante propuse de către noi sau poți crea tu produsul personalizat pentru nevoile tale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în ciocolată TRICOLOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *