Cutie Căpșuni în Ciocolată Te Iubesc

150,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolată Te Iubesc este cadoul perfect pentru El, cel căruia dorești să îi transmiți un gând dulce și frumos. In cutie așezăm 20 de căpșuni delicioase ce sunt răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană.

Mesajul este unul dintre cele mai frumoase și mai dulci posibile, iar cel ce o să îl primească în dar o să aprecieze fiecare gustare.

Cutie Căpșuni în Ciocolată Te Iubesc are menirea să aducă zâmbete, să transmită mesaje de dragoste și să spună povești frumoase. Ne place să personalizăm fiecare produs din colecțiile noastre, astfel că așteptăm ideile tale.

Culorile, tipul de ciocolată, detaliile sau chiar mesajul se pot modifica în funție de dorințele tale. Ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Împreună o să facem ziua cuiva mai frumoasă, mai dulce și specială.

Barbatul din viața voastră merită un cadou cu un mesaj deosebit, iar aici poți găsi o întreagă colecție destinată lui: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Fie ca este cadoul pentru Valentine”s Day, Dragobete sau pur si simplu dorești să îi transmiți un mesaj, cutia cu delicii este potrivită pentru orice ocazie.

Alege să comanzi un cadou cu un gust divin, personalizat și pregătit să impresioneze în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolată Te Iubesc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *