Cutie Capsuni in Ciocolata Sunshine

75,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Capsuni in Ciocolata Sunshine este cadoul cu iz de primavara, dulce si parfumat, perfect de oferit indiferent de ocazie. Asezam in cutie cele 9 capsuni pe care le imbracam intr-un strat generos de ciocolata belagiana. Decorul elegant, culorile si parfumul acestui desert sunt o incantare pentru cea care le primeste in dar.

Cutie Capsuni in Ciocolata Sunshine contine 9 capsuni, iar daca iti doresti o alta varianta, iti recomandam acest produs similar https://www.joviebelle.ro/magazin/colectia-cadouri-pentru-el/cutii-fructe-in-ciocolata-pentru-el/cutie-capsuni-in-ciocolata-lila/

Ne place sa facem parte la surprize frumoase pentru cei dragi tie, astfel ca ne putem ocupa inclusiv de livrare. Produsul se comanda cu minim 24 de ore inainte de data ridicarii sau a livrarii. Serviciul de livrare este disponibil doar pentru Bucuresti si Ilfov. Produsul este fragil si nu se poate expedia prin curier.

Ciocolata folosita este de origine belgiana, iar in aceasta cutie se regaseste cea alba si cea cu lapte. Daca doresti un alt tip de ciocolata (neagra), poti mentiona acest lucru la note comanda. Inainte de finalizarea comenzii, daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi.

Alege un desert deosebit, un cadou perfect si potrivit pentru orice tip de ocazie. Alege gustul rafinat al capsunilor glasate in ciocolata belgiana si nu o sa regreti!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Capsuni in Ciocolata Sunshine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *