Cutie Căpșuni în Ciocolata și Șampanie

330,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolata și Șampanie este desertul rafinat și perfect de a fi oferit cadou cuiva drag ție. O șampanie apreciata și rafinată, Moet & Chandon Imperial alaturi de căpșunile proaspete și răsfășate în cea mai fină ciocolată belgiană, un răsfăț al simțurilor.
Peste 20 de căpșuni învelite în toate cele trei tipuri de ciocolată, neagră, albă și cu lapte sunt deliciile divine din această cutie. Șampania este completarea perfectă pentru o degustare la ceas de seară. Așa cum te-am obișnuit, toate produsele noastre se pot personaliza, deci tu poți alege tipul de ciocolată, dar și varianta de personalizare. Sticla de șampanie Moet & Chandon este varianta mini, de 0.2 L și nu poate fi inlocuită ca sortiment. Fie ca alegi ciocolata albă, neagră sau cea cu lapte, toate cele trei variante sunt perfecte in combinație cu căpșunile parfumate și delicioase.
Produsul se poate comanda cu minim 24-48 de ore înainte de data la care doresti ridicarea sau livrarea acesteia. Livrarea se poate face doar în București și Ilfov, de luni pana duminica.
Cutie Căpșuni în Ciocolata și Șampanie Moet este un cadou perfect de oferit cuiva special din viața ta sau poate fi varianta de savurat în doi.
Pentru ca ne place să personalizăm fiecare produs, te invităm să vezi întreaga colecție de cadouri de unde te poți inspira: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să faci un cadou deosebit, rafinat și cu un gust divin, pregătit cu atenție și de dicare pentru tine și cei dragi ție.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolata și Șampanie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *