Cutie Căpșuni în ciocolată și alcool

(O recenzie client)

145,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în ciocolată și alcool este propunerea noastră pentru un desert rafinat, potrivit pentru a fi oferit cadou sau pur si simplu de servit cu cei dragi. În această cutie așezăm 16, 20 sau chiar 25 de bucați (în funșie de dimensiunea căpșunilor din momentul realizării comenzii) și în care sunt pipete cu alcool. Am ales wiskey pentru toate pipetele, insă poși opta si pentru varianta cu patru tipuri de alcool sau un altul la alegere. Găsești varianta de care povestim chiar aici: https://www.joviebelle.ro/magazin/colectia-cadouri-pentru-ea/capsuni-in-ciocolata-si-alcool-lumie/

Cutie Căpșuni în ciocolată și alcool, un deliciu si un desert usor de servit, potrivit pentru aniversarea ta, a celor dragi sau de împarțit cu prietenii la ceas de seară. Si pentru că ne place să personalizăm produsele noastre, te invităm să ne scrii dorințele tale pe adresa comenzi@joviebelle.ro. De asemenea poși alege inclusiv ca ciocolata să fie albă, neagră sau cu lapte, toate fiind în funție de dorințele tale. Personalizarea produsului poate fi nemarginită și îți propunem și atașarea unui mesaj pe eticheta produsului sau chiar litere din pastă de zahăr care sa formeze o urare.

Livrarea produsului se poate realiza doar in București sau în apropieprea acestuia. Alege să servești un desert deosebit, căpșuni scăldate în cea mai fină ciocolată belgiană și un strop de alcool.

1 recenzie pentru Cutie Căpșuni în ciocolată și alcool

  1. cata

    O ce bine arata!!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *