Cutie Căpșuni in Ciocolată SAVEUR

65,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni in Ciocolată SAVEUR este deliciul cu care poți începe ziua sau cadoul perfect de oferit cuiva drag, indiferent de ocazie. În cutie așezăm 9 căpșuni pe care le îmbrăcăm în ciocolată fină, belgină și pe care le decorăm cu diverse arome, gusturi și texturi. Nucă de Macadamia, căpșună liofilizată, fistic prăjit, fulgi de migdale , mini Oreo sau zmeură liofilizată, aromele perfecte pentru acest mix.

Cutie Căpșuni in Ciocolată SAVEUR poate fi personalizată în funție de preferințele tale, astfel că poți alege tipul de ciocolată și decorul pe care îl folosim. Această cutie se poate realiza în mai multe variante, de 16, 20, 25 sau chiar 40 de bucăți, iat tu ne poți contacta oricând. Ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți suna oricând.

Aceasta cutie se poate comanda cu 48 de ore înainte de data livrarii, dar pentru urgențe ne poți suna și găsim împreună o variantă pentru tine. Dacă totuși nu te-ai hotărât, te poți inspira din colecția noastră prezentă chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/

În atelierul nostru orice fruct prinde o formă și un gust divin, toate pregătite pentru tine, cel care ești atent la detalii și care dorești să impresionezi. Cadourile noastre au gustul rafinat, imaginea potrivită și sunt pregtite pentru livrarea către cel drag ție.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni in Ciocolată SAVEUR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *