Cutie Căpșuni în Ciocolată Personalizate HAIRSTYLING

140,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolată Personalizate HAIRSTYLING, un cadou și o variantă de mulțumire pentru cei care merită recunoștința ta. O cutie în care așezăm 20 sau 25 de căpșuni îmbrăcate în ciocolată albă, neagră și cu lapte, iar detaliul personalizat este pictat manual pe o plăcuță de pastă de zahăr.

Cutie Căpșuni în Ciocolată Personalizate HAIRSTYLING este doar varianta personalizată a dulciurilor noastre, o parte din ceea ce putem realiza. Mesajul Multumesc este menit să transmită gândul tău dulce, iar căpșunile să îndulcească ziua celui ce primește acest cadou. De livrarea produsului ne putem ocupa noi sau îl poți ridica de la sediul laboratorului nostru.

Orice idee ai avea, în laboratorul notru totul poate prinde o formă dulce și un gust rafinat. Pentru o variantă personalizată ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poși suna.

Culorile, ciocolata, detaliile și mesajul pot fi personalizate așa cum iși dorești, astfel că așteptăm ideile tale.

Dacă dorești să te inspiri și să creezi un alt cadou personalizat, te invităm aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/.

Produsul se comandă cu minim 48 de ore înainte de data livrarii și se poate livra doar în București și Ilfov. Alege să trimiți un mesaj dulce, un gând frumos și un cadou plin de gust bun si rafinat.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolată Personalizate HAIRSTYLING”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *