Cutie Căpșuni în Ciocolată Mulțumesc

130,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolată Mulțumesc este cea mai dulce forma de apreciere pe care o poți trimite cuiva. Culorile, mesajul și chiar ciocolata se pot personaliza în funție de dorințele tale.

20 de căpșuni proaspete sunt scăldate în cea mai fină ciocolată belgiană și sunt așezate în cutia pe care o pregătim și personalizăm cu mesajul Mulțumesc.

Comanda produsului se face cu 48 de ore înainte, iar dacă ai o urgență ne poți contacta telefonic pentru a găsi o soluție. Livrarea produsului se face doar în București și Ilfov, iar pentru mai multe detalii ne poți contacta le numărul afișat la contact.

De asemenea, dacă dorești să personalizezi mesajul, ne poți scrie pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro sau poți completa detaliile la note comandă după ce adaugi produsul în coș.

Pentru personalizare sau pentru alte idei te invităm să vezi aici alte variante: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/cutii-cadou-capsuni-in-ciocolata/

Alege să mulțumești în cel mai dulce și rafinat mod posibil. De livrare și surpriză ne ocupm chiar noi. Cutie Căpșuni în Ciocolată Mulțumesc este cea mai bună variantă pentru un cadou surpriză și poate îndulci ziua oricui. Produsele noastre se realizează doar în baza unei comenzi cu cel puțin 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea acestora.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolată Mulțumesc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *