Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE

75,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE este varianta a doua pe care am pregatit-o pentru cea/cel căruia dorești să îi transmiți un mesaj dulce. Deslușirea mesajului presupune aranjarea literelor pentru formea acestuia, iar degustarea căpșunilor face ca deliciul să fie magic. Pentru că ne place tare mult să fim complici la cele mai savuroase surprize, te putem ajuta si cu serviciul de livrare anonim. Așteptăm să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro, iar împreună o să gasim varianta perfectă pentru a surprinde persoana iubită.

Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE contine 9 căpșuni scăldate în ciocoltă belgiană neagră, iar mesajul TE IUBESC este realizat din pastă de zahăr. Pudra aurie sau argintie este pentru un plus de efect si luciu, iar tu poti alege sa personalizezi așa cum dorești.

Se poate realiza și într-o variantă mai mare, de 16 sau 25 de căpșuni, iar dacă ai o altă idee, nu ezita sa ne contactezi si să creem împreună cadoul unic pentru persoana iubită.

Dacă nu te-ai convins sau dorești o altă variantă, aici poți vizualiza mai multe opțiuni: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/.

Te așteptăm în lumea noastră dulce si parfumată, mereu pregătiți să impresionăm chiar și cele mai exigente gusturi. Produsul se poate livra doar în București și în apropierea acestuia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *