Cadou aniversar personalizat CASĂ DE PIATRĂ

150,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cadou aniversar personalizat CASĂ DE PIATRĂ este cutia în care așezăm fructe de sezon, glasate în cea mai fină ciococlată belgiană. Mesajul personalizat este si el prezent și așezat cu grijă peste aceste fructe dichisite și este menit să transmită gândul tău dulce.

Ne place să personalizăm toate produsele noastre, iar acesta este unul dintre cele realizate conform cerințelor. Culorile, fructele și detaliile prezente se pot personaliza așa cum dorești, astfel că te invităm să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Căpșuni, smochine, frcute de padure si banane, sunt fructele ce se regăsesc în acestă cutie aniversară, însă acestea se pot personaliza sau pot fi diferite în funcție de stocul disponibil la momentul plasării comenzii. Dacă dorești în mod special un anume fruct să se regăsească în această cutie, te rugăm să ne specfici acest lucru atunci când plasezi comanda.

De asemenea, pe eticheta cutiei putem scrie un mesaj personalizat (maxim 2 fraze scurte), toate ca această cutie să fie cadoul perfect.

Dacă totuși nu ai găsit avrianta perfectă, de aici te poți inspira și crea cadoul personalizat perfect pentru nevoia ta: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/

Cadou aniversar personalizat CASĂ DE PIATRĂ este deliciul rafinat, dulcele perfect care poate transmite gândul tău dulce către persoanele dragi ție.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou aniversar personalizat CASĂ DE PIATRĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *