Cutie delicii L’amour de ma vie

190,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Cutie delicii L’amour de ma vie combina gusturi, texturi și arome pe care orice iubitor al ciocolatei o să le aprecieze. Am adunat ăn aceasta cutie delicii realizate cu tot dragul și sufletul, deserturi care fac ziua mai dulce și mai frumoasă oricui le primește în dar. Căpșuni și fructe de padure în ciocolată, mediante cu diverse texturi și arome, iar piesa centrală este tableta de ciocolată, realizată artizanal. Tableta de ciocolată este un mix de gusturi și arome, combinând ciocolata cu lapte, cea alba, cea neagră și texturi diferite din fistic combinat cu crispy de ciocolată. Toate deliciile din această cutie sunt atent selecționate și realizate cu grijă și atenție, iar cel ce le primește în dar cu siguranță o să aprecieze fiecare înghițitură.

Cutie delicii L’amour de ma vie este întotdeauna un produs unicat, dar mereu pregatit să impresioneze și să aduca zambete pe fața celui ce primește acest cadou.  Și pentru că ne plac provocarile, ațteptăm variantele voastre personalizate pentru cei dragi. Așteptăm ideile tale pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic pentru a povesti mai multe.

Pentru că fiecare produs este realizat manual și necesită timp, te rugăm să ne scrii cu cateva zile înainte de data la care dorești comanda. Produsul se poate livra doar în București și Ilfov.

De asemenea, dacă nu te-ai hotarât asupra unui produs sau dorești să te inspiri, te invităm să vezi mai multe produse chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie delicii L’amour de ma vie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *