Cufăr Căpșuni în Ciocolata Green Wiskey

340,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cufăr Căpșuni în Ciocolata Green Wiskey este cadoul perfect pentru el, cel ce apreciază un desert rafinat și o băutură pe măsură. De ziua lui poți alege un cadou deosebit, o altă variantă în locul tortului clasic, desert ce poate fi personalizat.

Cufăr Căpșuni în Ciocolata Green Wiskey este propunerea noastră pentru cadoul iubitului, al soțului sau chiar al partenerelui de afecri. În acest aranjament sunt peste 45 de căpșuni proaspete, fiecare glasată în ciocolată belgiană din toate cele trei tipuri disponbile. Ciocolata albă, cu lapte sau cea nagră, toate sunt prezente și completează gustul parfumat al fructelor proaspete. Nuanțele culorilor prezente în acest aranjament au fost inpirate chiar din eticheta produsului central, sticla de wiskey Glenfiddich. Un wisley deosebit și adorat cei cărora le place o bautură deosebită, așezat printre delicioasele căpșuni. Ciocolata, capșunile și alcoolul au făcut mereu o combinație perfectă.

Acest produs are nevoie de minim 48 de ore pentru a fi gata, iar livrarea lui se poate realiza doar în București sau Ilfov.

Dacă dorești să personalizezi acest produs, ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Dacă dorești să te inspiri, poți găsi aici o mulțime de alte variante pentru cadoul lui: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/.

Alege să faci un cadou deosebit  și rafinat barbatului din viața ta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Căpșuni în Ciocolata Green Wiskey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *