Cutie Fructe în Ciocolată Délicieux Mélange

200,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Fructe în Ciocolată Délicieux Mélange este varianta ceva mai mare, plină cu fructe proaspete, toate scăldate în ciocolată belgiană. Alegem cele mai gustoase și proaspete fructe și le dichisim cu ciocolată belgiană din toate cele trei tipuri. Cutie Fructe în Ciocolată Délicieux Mélange este un desert divin, perfect de împarțit cu cei dragi sau poate fi cadoul perfect de oferit, idiferent de ocazie.

Atenție totuși, fructele pot fi diferite, in special smochinele. Le alegem doar dacă sunt în sezon și dacă sunt gustoase, altfel sunt înlocuite cu mango, caise, piersici sau alte fructe preferate. De asemenea, mare atenșie, acest produs creează dependență.

Dacă dorești să personalizezi acest produs o poți face și ne poți scrie detaliile pe adresa de email sau la note comanda după plasarea în coș. Poți alege ca produsele să fie doar cu un anume tip de ciocolată sau poți opta ca fructele să fie alese după preferința ta.

Și ca să poți face asta, te invităm să vezi întreaga colecție chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/cutii-cadou-capsuni-in-ciocolata/

Produsul se poate comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea sau ridicarea. De asemenea, produsul se poate livra doar în Bucrești și Ilfov, livrarea fiind facută de către noi.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Fructe în Ciocolată Délicieux Mélange”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *