Fructe în ciocolată BOUQUET DE LAVANDE

180,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Fructe în ciocolată BOUQUET DE LAVANDE este cutia cu mixul de fructe proaspete, delicioase, pregătite special pentru un eveniment tematic. Căpșuni, smochine, banane, zmeura si mure, sunt toate îmbracate în ciocolată belgiană, iar langa asezam detaliul tematic. Buchetul de lavandă vine în completarea fructelor si aduce un plus de eleganță, rafinament si un miros plăcut.

Mentionam ca smochinele sunt in sezon scurt, iar atunci cand sunt in extrasezon, acestea se inclocuiesc cu mango.

Fructe in ciocolata BOUQUET DE LAVANDE a fost cutia creată pentru un cumplu drag nouă, care au ales aceste delicii pentru a servi invitații ce au fost martori la fericitul eveniment, cununia civilă. Au ales sa spună DA și au decis ca noi să fim cei care îndulcim martorii prezenți la fericitul eveniment, iar rezultatul a fost pe masura așteptărilor.

Indiferent de tematică, ne place să personalizăm produsele și să le pregătim cu drag pentru evenimentele voastre importante, astfel că așteptăm să ne provoci imaginația.

Culorile, fructele sau chiar florile pot fi alese împreună cu echipa noastră, toate ca rezultatul să fie unul perfect pentru evenimentul vostru. De asemenea aceasta cutie poate fi oferită in dar celor ce iubesc lavanda si culoarea ei fascinantă, lila si un pic de mov.

Cutia cu fructe in ciocolată se comandă cu 24-48 de ore înainte de data livrarii, iar aceasta este disponibilă pentru București și împrejurimile acestuia. Ne poti scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contanta telefonic la numarul afișat pe site.

Daca nu te-ai hotărât, aici poți gasi mai multe variante si propuneri: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fructe în ciocolată BOUQUET DE LAVANDE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *