Cutie Căpșuni în ciocolată Maria

130,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în ciocolată Maria este cadoul perfect pentru Sfânta Maria, ocazie cu care poți transmite un gând dulce și un mesaj celei sau celui drag ție. Cutia conține 16, 20 sau 25 de căpșuni, în funție de dimensiunile acestora la momentul plasării comenzii, iar mesajul poate fi personalizat. Maria partea I a fost varianta creată pentru prima zi din an în care serbăm aceast frumos nume.

Cutie Căpșuni în ciocolată Maria poate fi varianta perfectă pentru a fi oferită celei sau celui ce poartă acest nume, iar culorile si detaliile le poți personaliza împreună cu echipa noastră.

Și pentru că ne place să fim părtași la cele mai frumoase surprize, te invităm să alegi varianta de livrare la domiciliu sau cea prin care expeditorul este anonim. Te așteptăm să intri în lumea noastră în care ciocolata si fructele sunt așezate si pregatite sa facă cea mai bună impresie, iar gustul acestora să nu fie uitat prea curând.

Poți gasi mai multe opțiuni si variante chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/. Dacă nu ai gasit totuși ce dorești, nu ezita sa ne scrii sau să ne contactezi telefonic, iar împreună găsim sigur varianta potrivită.

Produsul se realizează doar pe bază de comandă și se poate livra doar în București sau în apropierea acestuia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în ciocolată Maria”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *