Cutie Căpșuni în ciocolată FUNDIȚE DIAFANE

(O recenzie client)

70,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în ciocolată FUNDIȚE DIAFANE, o bijuterie dulce si rafinata, gata pregătită să impresioneze. Un cadou fin, un desert plin de savoare, căpșuni în ciocolată belgiană, așezate peste petale de trandafiri. Nouă căpșuni delicioase, decorate cu fundițe realizate din pastă de zahăr si suflate cu pretiosul praf cu sclipici, cadoul perfect pentru orice ocazie.

Cutie Căpșuni în ciocolată FUNDIȚE DIAFANE este cu siguranță alegerea potrivită pentru Ea, cea care merita un cadou, indiferent de ocazie. Și pentru că ne place să personalizăm orice produs, poți alege să schimbi culorile și detaliile, astfel încât să rezulte cadoul perfect.

Petalele pe care așezăm aceste căpșuni delicioase, sunt naturale si uscate în laboratorul nostru. Alege să faci un cadou personalizat, cu un gust divin si rafinat, perfect pentru orice tip de aniversare sau ocazie. Pe eticheta produsului putem scrie gândul tău dulce și ne putem ocupa chiar de livrarea acestuia.

Comanda se face cu minim 24-48 de ore înainte, iar dacă ai o urgență, te rugăm să ne suni. Livrarea se poate face doar în București sau in apripierea acestuia.

Dacă nu te-ai convins, poți găsi mai multe modele si propuneri de cadouri personalizate chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Căpșuni în ciocolată, șampanie și persoana iubită alaturi, rețeta perfectă pentru o seara magică.

 

 

1 recenzie pentru Cutie Căpșuni în ciocolată FUNDIȚE DIAFANE

  1. Cristina (proprietar verificat)

    Am cumparat aceasta cutie pentru un cadou. Arata senzational si cred ca sunt si gustoase. O sa facem o comanda speciala pentru a tesata produsele 🙂
    Crisina

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *