Cutie Inimă Căpșuni în Ciocolată Surprise

320,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Inimă Căpșuni în Ciocolată Surprise este un mix de culori, arome și texturi, toate pregătite special pentru Ea, cea căreia dorești să îi oferi un cadou deosebit. Florile proaspete alături de căpșunile delicioase în ciocolată sunt o combinație potrivită pentru a fi oferite cadou, idiferent de ocazie.

Topperul cu Happy Birtday se poate personaliza, însă ca acesta să fie gata la timp, avem nevoie de cel puțin 4 zile la dispoziție. Cutie Inimă Căpșuni în Ciocolată Surprise conține trandafiri albi, roșii și rose, iar aceste nuanțe se pot personaliza în funție de preferințele tale.

Prodsusul se comanda cu minim 48 de ore înainte, iar livrarea acestuia se poate face doar în bucurești sau Ilfov. De asemenea, lângă acest minunat aranjament, poți alege să scriem câteva randuri și gâduri dulci pe care le așezăm în plicul verde de catifea. Îl poți comanda chiar de aici:https://www.joviebelle.ro/magazin/colectia-cadouri-pentru-ea/plic-de-catifea-mesaj-personalizat/

Ne place să facem parte din surprizele voastre frumoase, astfel că te poți baza pe noi pentru a expedia cel mai dulce și rafinat cadou pentru Ea. Dacă dorești să personalizezi cadoul, ne poți scrie pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Alege un cadou unic, deosebit și realizat special pentru Ea, cea care merită o atenție din partea ta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Inimă Căpșuni în Ciocolată Surprise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *