Cutie Căpșuni Vrei să fii soția mea

120,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni Vrei să fii soția mea este modalitatea cea mai dulce și parfumată de a pune această întrebare frumoasă. Culorile și tipul de ciocolată pot fi schimbate și personalizate în funcție de preferințele ei. Cutia conține 20 de căpșuni proaspete, toate învelite în ciocolată belgiană peste care așezăm literele mesajului dulce.

Cutie Căpșuni Vrei să fii soția mea a fost alegerea de a adresa această întrebare și de a servi un desert delicios și rafinat. Produsul se poate comanda cu minin 24 de ore înainte de livrare sau ridicarea acestuia. De livrarea lui ne putem ocupa chiar noi, iar aceasta se poate realiza doar în București și Ilfov.

Oricare ar fi ideea și dorința ta când vine vorba de aceste delicii realizate în laboratorul nostru, personalizarea nu cunoaște limite. Te invităm să vizualizezi întreagă colecție de cadouri dulci chiar aici și te poți inspira pentru a crea prodisul tău :https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să faci un cadou special, deosebit și realizat special pentru tine și cei dragi ție. Produsele noastre sunt realizate special pentru fiecare comanda și nu se găsesc în stoc, de aceea este nevoie de o precomandă.

Unicitatea fiecărui produs face ca fiecare cadou să fie deosebit și să fie pregătit special pentru tine și cei dragi ție.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni Vrei să fii soția mea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *