Cufăr Căpșuni în Ciocolată ROSES ROUGES

580,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cufăr Căpșuni în Ciocolată ROSES ROUGES, cadoul plin de culoare, rafinament și nu în ultimul rând bun gust. Trandafiri roșii și catifelați, căpșuni răsfățate în ciocolată, fructe de pădure și flori albe pure pentru un contrast puternic.

Gustul divin al căpșunilor în ciocolată, alături de prețioșii trandafiri, sunt cu siguranță un cadou inedit, elegant și de mare efect. De livrarea acestuia ne putem ocupa chiar noi, doar in București și în paorpierea acestuia, iar mesajul pe care îl transmiți ajunge în cel mai dulce mod.

Dacă dorești să personalizăm acest produs, o facem cu mare drag si dedicare, iar pentru acest lucru te invităm să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau să ne contactezi telefonic.

Te poți inspira și poți combina produsele, iar aici poți găsi mai multe variante propuse de catre echipa noastră : https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/ .

Avem nevoie de cel putin 48 de ore înainte de data livrării, dar dacă există urgențe, nu ezita să ne contactezi telefonic și împreună găsim soluția perfectă pentru tine.

Alege să faci un cadou deosebit, unicat, ce conține un desert rafinat și florile care bucura orice doamnă sau domnișoară. Cufăr Căpșuni în Ciocolată ROSES ROUGES este cu siguranță o alegere perfectă pentru cadoul pe care îl cauți.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Căpșuni în Ciocolată ROSES ROUGES”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *