Cadou Capsuni in Ciocolata si Orhidee

900,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Cadou Capsuni in Ciocolata si Orhidee este un aranjament spectaculos nu doar prin dimensiune, ci si prin detaliile ce le contine. Peste 120 de capsuni sunt invelite in ciocolata belgiana, decorate si dichisite pentru a fi un spectacol. Pe langa fructele proaspete sunt prezente si orhideele exotice, in culori potrivite intregului aranjament.

Cadou Capsuni in Ciocolata si Orhidee, aranjamentul personalizat special pentru Ea, cea mai importanta femeie din viata ta. Atat capsunile, fructele de padure si florile, toate sunt asezate intr-o cutie realizata din catifea care ofera un aspect si mai placut intregului ansamblu.

Acest produs se poate comanda cu minim 72 de ore inainte de data la care doresti livrarea acestuia. Livrarea lui se poate face doar in Bucuresti si Ilfov.

Si pentru ca ne plac produsele personalizate te invitam sa alegi detaliile cadoului tau perfect. Fiecare fruct, fiecare detaliu sau floare, toate sunt asezate cu grija, atentie si creativitate in acest aranjament.

Alege sa oferi un cadou cu un gust divin, parfum exotic si detalii personalizate pentru Ea, femeia din viata ta. O surpiza dulce, un aranjament plin de culoare, realizat cu toata dedicarea.

Daca ai o urgenta, nu ezita sa ne contactezi telefonic pentru a gasi solutia perfecta pentru tine.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Capsuni in Ciocolata si Orhidee”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *