Cutie Mix Fructe în Ciocolată Rose

220,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Mix Fructe în Ciocolată Rose este un alt cadou pe care îl propunem și un deliciu de oferit cu orice ocazie. Toate fructele sunt alese cu grijă și atenție, iar fiecare în parte este răsfățată în ciocolată belgiană.

Cutie Mix Fructe în Ciocolată Rose conține o varietate de delicii proaspete. Capșuni parfumate, fructe de padure, banane și caise, toate sunt scăldate în ciocolată belgiană. Și pentru că ne place și adorăm să personalizăm produsele, vă invităm să ne provocați creativitatea. Ce înseamnă această personalizare? Culorile pot fi diferite, puteți alege ca unele fructe să fie predominante, mesaj de scris care să apară în cutie sau pe eticheta produsului. Toate aceste detalii le puteți personaliza așa cum doriți.

Te invităm să vizualizezi produsele de unde te poți inspira pentru a alege aceste detalii de personalizare chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Produsul se comandă cu 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea sau ridicarea acestuia, dar dacă ai ourgență ne poți suna să găsim împreună o soluție.

Alege să trimiți un cadou deosebit, realizat doar din ingrediente premium și creat special pentru tine. În atelierul nostru dulce toate produsele se realizează doar pe bază de comandă ca acestea să fie mereu proaspete.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Mix Fructe în Ciocolată Rose”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *