Cutie Căpșuni în Ciocolată Floral

85,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în Ciocolată Floral este propunerea noastră pentru cadoul perfect de oferit indiferent de ocazie. Cele 9 căpșuni proaspete și răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană au fiecare parte de cate o floare, fiecare la randul ei realizată manual. Florile sunt din pasta de zahăr și sunt așezate cu grijă peste cele 9 delicii rafinate.

Cutie Căpșuni în Ciocolată Floral este special creată pentru Ea, cea căreia dorești să îi transmiți gâduri dulci și parfum de căpșuni proaspete. În această cutie căpșunile sunt glasate în toate cele trei tipuri de ciocolată, neagră, cu lapte și albă, dar tu poți alege să personalizezi dupa bunul plac. De asemenea, culorile florilor pot fi diferite, însa trebuie să ne scrii din timp. Te poți inspira din colecția prezentă chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Pentru personalizarea produsului sau pentru alte întrebări, te rugăm să ne scrii un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Produsul se comanda cu minim 24-48 de ore înainte, iar livrarea lui se face doar în București sau Ilfov.

Alege să trimiți un cadou delicat, cu un gust divin și rafinat, iar personalizarea acestuia să fie exact așa cum ți-ai dori. Alege cutia cu delicioasele căpșuni în ciocolată!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în Ciocolată Floral”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *