Cutie Căpșuni FLEURS COMESTIBLES

90,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni FLEURS COMESTIBLES este cadoul cu bijuterii delicate, toate numai bune de mâncat si de oferit celei dragi ție. În această cutie așezăm 9 căpșuni pe care le îmbrăcăm în ciocoltă albă. neagră si cu lapte, iar florile comestibile sunt decorul ce le fac unice. Nicio căpșună nu seamănă cu alta, iar impactul vizual este la cotele cele mai înalte.

Cutie Căpșuni FLEURS COMESTIBLES poate fi cadoul oferit cu orice ocazie, iar mesajul pe care acestea îl pot transmite ajunge în varianta cea mai delicioasă la destinatar. Se poate realiza și in variantă mai mare sau poate fi personalizată așa cum iți doresti. Ne poți scrie pe adresa comenzi@joviebelle.ro, iar împreună o să găsim varianta perfectă pentru tine și cea careia dorești să îi faci ziua mai frumoasă.

Pentru ca această cutie să ajungă la timp, avem nevoie de 48 de ore minim pentru a pregati comanda, iar pentru urgențe este indicat sa ne suni. Livrarea produsului se poate face doar in Bucuresti și în apropierea acestuia.

Dacă nu te-ai hotărât, atunci te invităm să vizualizezi întreaga colectie pregatită pentru ea, chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/.

Ne place să fim părtași la surprize pentru cei pe care tu îi îndrăgești, așa că așteptăm să creem împreună cadoul perfect pentru ei.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni FLEURS COMESTIBLES”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *