Căpșuni în ciocolată Mărțișor Trifoiul Norocos

85,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată Mărțișor Trifoiul Norocos este cutia în care așezăm 9 delicii personalizate special pentru această sărbătoare a primăverii. Fiecare căpșună primește o atenție deosebită, fiind scăldată în cea mai fină ciocolată belgiană. Detaliile specifice acestei sărbători sunt cele care fac din această cutie un cadou deosebit, perfect de oferit doamnelor și domnișoarelor din viața ta.

Căpșuni în ciocolată Mărțișor Trifoiul Norocos se poate comanda cu minim 48 de ore înainte de data livrării, însă pentru urgențe ne poți contacta telefonic. Produsul se poate livra doar în bucurești sau Ilfov, livrarea fiind realizată de către noi.

Pentru o comandă personalizată, inclusiv cu logo-ul companiei tale, te rugăm să ne scrii un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro.

Pentru această sărbatoare a primăverii am pregătit produse speciale, personalizate cu detalii specifice, însă poți alege orice alt produs de aici pentru această ocazie:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să oferi un mărțișor deosebit, un cadou special realizat, cu atenție si dedicare. Produsele acestea se realizează doar pe bază de comandă, fiind de o confirmare cu minim 48 de ore înainte de data la care doriti livrarea sau ridicarea acestora.

Dacă dorești o variantă personalizată, nu ezita săp ne contactezi pe adresa de email sau telefonic. Împreună găsim soluția și varianta potrivită ție.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată Mărțișor Trifoiul Norocos”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *