Căpșuni în ciocolată Mărțișor Margarete

70,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată Mărțișor Margarete este cutia cu 8 delicii răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană, pregatite cu atenție pentru sărbătoarea primăverii. Fiecare căpșună este scăldată în ciocolată belgiană, iar detaliile sunt lucrate manual și așezate cu grijă peste acestea.

Căpșuni în ciocolată Mărțișor Margarete este cu siguranță cadoul perfect pentru a fi oferit cu ocazia zilei de 1 sau 8 Martie, fiind produsul personalizat special pentru această ocazie.

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care aveți nevoie de acesta. Puteți opta pentru ridicarea acestuia de la sediul nostru sau pentru serviciul de livrare. Acest serviciu este disponibil doar în București și Ilfov.

Ți pentru că ne place să personalizăm fiecare produs din colecțiile noastre, te informăm că și acest produs poate fi modificat așa cum dorești. Pentru o comanda mai mare putem inclusiv să atașăm logo-ul companiei tale chiar pe delicioasele căpșuni.

Ciocolata folosită la acest produs este cea albă, dar la cererea ta, poate fi neagră sau cu lapte. Tu alegi cum dorești să fie produsul creat special pentru cadoulpersoanei dragi. Dacă dorești să personalizezi sau nu ești sigur de ceea ce ai găsit, te invităm să vezi mai mulote variante chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată Mărțișor Margarete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *