Căpșuni în ciocolată La Mulți Ani

130,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată La Mulți Ani este cutia în care așezăm 20 sau chiar 25 de bucăți din deliciile noastre preferate. Peste aceste căpșuni așezăm mesajul tău personaliza, La Multi ani sau poate fi un alt mesaj la alegerea ta.

O cutie cadou perfectă pentru aniversarea oricărui moment, un deliciu rafinat pe care îl poți trimite persoanei dragi ție. Și pentru că ne place să personalizăm până la cel mai mic detaliu își spunem că tu poți alege culorile, detaliile și chiar tipul de ciocolată folosit. În modelul prezent este ciocolată cu laptea, iar cea roz este la bază ciocolată albă. Detaliile albe și auriu pot fi modificate cum dorești. Pentru o variantă personalizată ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Un cadou perfect pentru prietena, iubita, mama sau chiar profesoara pe care ai vrea să o urezi cu un mesaj dulce. Produsul are nevoie de 48 de ore înainte pentru realizare, însă dacă ai o urgență cel mai bine este să ne contactezi telefonic.

Căpșuni în ciocolată La Mulți Ani, cutia cu delicii personalizate pentru a fi cadoul potrivit pentru orice tip de aniversare. Dacă dorești să te inspiri pentru personalizare, aici gasești și alte variante potrivite: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată La Mulți Ani”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *