Aranjament Flori și Căpșuni în ciocolată INIMĂ

280,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Flori și Căpșuni în ciocolată, toate așezate în cutia inimă, este cadoul pregătit special să impresioneze chiar și cele mai exigente gusturi. În nuanțe de verde mint, puțin turquoise, roz pastel, alb și accente de auriu, căpșunile sunt toate îmbracate în cea mai fină ciocolată belgiană. Și ca efectul să fie unul pe măsură, printre ele se regăsesc și câteva flori proaspete si parfumate.

Culorile si florile pot saă difere puțin, iar dacă doriți ca acesta să fie identic, vă comunicăm că este aprope imposbil. FIecare produs este lucrat manual, fiecare fructe are dimensiuni diferite, iar florile pot fi sau nu pe stoc. Dar chiar și așa, produsul este mereu pregătit și realizat cu mare atenție pentru tine.

Aranjament Flori și Căpșuni în ciocolată, dichisit și rafinat, poate fi alegerea potrivită pentru cadoul aniversar. Acest produs se poate comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea sau ridicarea acestuia.

Livrarea se poate face și de tip anonimat, iar acest serviciu, fie el cel clasic sau cel pentru care destinatarul rămâne necunoscut, este valabil doar pentru București și în apropierea acestuia.

Găssești o mulțime de alte variante propuse pentru cadouri aniversare sau alte ocazii chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Flori și Căpșuni în ciocolată INIMĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *