Aranjament căpșuni în ciocolată Mărțișor Româncuța

520,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament căpșuni în ciocolată Mărțișor Româncuța este propunerea nostră pentru un cadou deosebit, cu motive tradiționale și totodată elegante. Un con și un aranjament pe care așezăm peste 50 de căpșuni proaspete și pe care le îmbrăcăm în ciocolată belgiană de cea mai bună calitate. Decorul este integral realizat manual, pictat și dichisit cu mare atenție și grijă, fiind ales în tematică.

Personajul principal este si detaliul de bază, româncuța din vârf, simbol al femeii populare românești, puternică, elegantă și cu tradiție frumoasă. Fiecare detaliul este așezat acolo unde este necsar, dar de fiecare dată diferit pentru a crea un produs unicat.

Fiecare căpșună primește o atenție deosebită și este așezată cu grijă și creativitate, toate ca produsul să fie cadoul perfect pentru ea, cea care merita un dar deosebit. Produsul poate fi personalizat cu logo-ul companiei tale si poate fi cadoul perfect de oferit cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Pentru inpirație găsești aici o întreagă colecție destinata Ei, femeia din viața ta, cea care merită un cadou deosebit: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să faci un cadou deosebit, rafinat, pregătit cu toată dragostea și atenția pentru detalii și gust. Un cadou unicat ce impresionează prin gust, imagine, culoare, parfum și detaliile realizate manual. Alege Aranjament căpșuni în ciocolată Mărțișor Româncuța!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament căpșuni în ciocolată Mărțișor Româncuța”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *