Cadou Căpșuni in ciocolată pentru MAMA

220,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Cadou Căpșuni in ciocolată pentru MAMA este cutia în care asezăm căpșuni dichisite în ciocolată și pe care scriem cel mai frumos mesaj. Te Iubesc Mama, un gând dulce și un cadou perfect pentru a face ziua mai frumoasă celei dragi ție.

Cadou Căpșuni in ciocolată pentru MAMA se poate personaliza asa cum iți dorești tu sau așa cum crezi ca ar aprecia cea care primește aces mesaj delicios. Ne poti scrie pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poși contacta telefonic, iar împreună o să găsim cadoul perfect pentru ea.

Cutia cu căpșuni în ciocolată conține 25 de bucăți deliciose și un buchețel de 5-7 trandafiri roșii (aleși în funcție de dimensiunea acestora si de stocul disponibil), iar mesajul poate fi modificat și personalizat. Culorile, mesajul, dar chiar și florile, toate se pot modifica în funcșie de dorințele tale, toate acestea ca rezultatul să fie cel dorit.

Pentru personalizare te poti inspira chiar de aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/. Dacă nu ești convins sau ai întrebari, nu ezita să ne contactezi și îți raspundem la toate întrebările.

Comanda pentru acest produs se realizează cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea sau ridicarea acestuia. Livrarea se poate realiza doar în București sau în apropierea acestuia.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Căpșuni in ciocolată pentru MAMA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *