Cufăr cu Delicii Spic de Grâu

420,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cufăr cu Delicii Spic de Grâu este aranjamentul creat și realizat special pentru sărbatoarea primăverii, in culori contrastante și cu detalii tematice. Spicul de grâu este cunoscut ca simbol pentru sporul casei, pentru noroc și bunăstare, de aceea este și motivul și detaliul principal pentru acest cadou.

Cufăr cu Delicii Spic de Grâu conține căpșuni deliciose și proaspete, toate glasate și răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană. Dacă îți dorești un cadou deosebit pentru doamna sau domnișoara din viața ta, cu siguranță acest aranjament este varianta perfectă.

Peste 30 de căpșuni proaspete sunt așezate cu grijă și decorate tematic, iar tu poți alege să personalizezi acest produs. Ne poți scrie ideile tale pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Produsul are nevoie de minim 48 de ore pentru a fi realizat, astfel că așteptăm propunerea ta din timp. dacă dorești să te inspiri, o poți face chiar de aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Toate produsele noastre sunt realizate pe bază de comandă, pentru fiecare client în parte, iar livrarea se poate face doar în Bucrești sau Ilfov. Ai o idee, ai nevoie de un cadou surpirză pentru cineva special din viața ta? Atunci aici găsești cu siguranță darul perfect pentru orice ocazie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr cu Delicii Spic de Grâu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *